Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim 'Bana atılan mesajlar doğru ise...'

Düzenleyen: / Kaynak: Skorer
Fatih Terim 'Bana atılan mesajlar doğru ise...'

SPOR Haberleri  / Skorer

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, deplasmanda İngiltere ile oynanan ve 2-1 mağlup olduğumuz hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı ilk açıklamalar şöyle:

"Çocukları tebrik etmek lazım. İngiltere ile her yerde zor ama, İngiltere'de oynamak daha zor. İnşallah bu mağlubiyeti burada bırakmalıyız. Elimize gelen fırsatları değerlendirip, kötü goller yememliyiz. Türkiye Ligi'nden çıkış şekilleri belli. Sakatlığı olan, az süre alan birçok arkadaşımıza rağmen, oyunu %50-50'ye getiren bir direnç gösterdi oyuncularım. Dünyanın en pahalı liginden oyuncularla oyuncularımız başa baş, dişe diş, zaman zaman topu göstermeyen bir oyun oynadı."

"İngiltere grupta 10 maçta 3 gol yedi"

"İngiltere grupta 10 maçta 3 gol yedi, anlamı var bu kadar pozisyonun. Gol atmayı umursamıyorum ben, atarız. Ama kazanmayı çok istiyordum. Bu kazanma bizi 13. sıradan çok yukarılara taşırdı. Buradan kaybetmeden gitseydik, çok daha mutlu olurdum. Oyun, direnç, yürekli bir davranış biçimi sergiledi oyuncularım. İngiltere'den maç aldığımız için açıkçası çok mutluyum. 13 maç mağlup olmamış bir hoca, İngiltere'den maç almayabilirdi. Burada yenebileceğimizi düşündük. Açıkçası, bize buradan kenardan hoş geldi. Size nasıl geldi bilmiyorum ama, bravo müthiş vazifelerini yaptılar dedirtmişizdir."

"Bana atılan mesajlar doğru ise..."

"Bana atılan mesajlar doğru ise, makus talihimiz devam ediyor herhalde. Güzel bir maç yönetti sevgili Deniz hoca ama, kimi ilk gol ofsayt diyor, penaltı diyen var, korner değil diyen var, bunları da kattığımız zaman her şeyiyle bizi tatmin eden bir maç olarak göreceğiz. Oyuncuların bir kısmı direkt Antalya'ya gidiyor. Grubumuzdaki takımlar aşağı, yukarı böyle. Onun için ciddi bir hazırlık maçı, ama bugün burada kazanamadığımız için özür diliyorum."

"Dünyanın her yerinde hakemler hata yapıyor"

"Deniz hocayı beğeniyorum, herhalde yan hakemler onu yanlış karara sürükledi. Demek ki, dünyanın her yerinde hakemler bu hataları yapıyorlar. Oyuna tesir edecek birçok hata olmasına rağmen kendisini tebrik ettik. Kaybetmemeye alışmış bir takımın yenilmesini ne olursa olsun kabullenemiyorum ama, her krizden bir fırsat çıkarmak parolasıyla, bu maçı ciddi şekilde analiz edip, bir daha hata yapmamaya, bunu nasıl kazanırıza bakacağız. Bize böyle bir getirisi olacak. Çok şükür bir sakatımız yok. Keşke kazansaydık, fırsatları da yakalamıştık. Yasin'i soktuktan sonra bile 2-3 pozisyona girdi Yasin. Teşekkür ediyorum hepsine. Burada İngiltere ile oynamak hiç kolay değil."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...