Agger, Fenerbahçe'nin takibinde

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Agger, Fenerbahçe'nin takibinde

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe, Finansal Fair Play anlaşması sonrası bonservisi elinde olan isimlere yönelirken, sarılacivertlilerin gündemindeki Danimarkalı stoper Daniel Agger teknik heyet tarafından yakın takibe alındı.

Brondby ile olan sözleşmesi biten 31 yaşındaki oyuncunun potansiyel olarak takıma uygun olduğunu belirten Pereira ve kurmayları, tek sıkıntı olarak Agger'in yaşadığı adale problemlerini gösterdi. Portekizli hocanın buna rağmen Agger'in kadroya alınmasına onay verdiği, alternatif olarak her zaman elinde bulunmasını isteyeceği türden bir stoper olduğunu ifade ettiği kaydedildi.

Efe Ambrose iddiası
Defans hattına takviye yapacak olan Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İskoç Sunday Post'un haberine göre; sarı lacivertli ekip, Celtic forması giyen Nijeryalı savunma oyuncusu Efe Ambrose ile ilgileniyor. Yeni göreve gelen Brendan Rodgers'ın kadroda geniş çaplı bir değişime gideceği ve 27 yaşındaki oyuncunun büyük ihtimalle takımdan ayrılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...