Luis Suarez korkuttu

Luis Suarez korkuttu

SPOR Haberleri

Barcelona'nın Sevilla ile oynadığı İspanya Kral Kupası final maçında Luis Suarez arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıktı. Rakibiyle çarpışan Lionel Messi'nin ise kafasında büyük şişlik oluştu.

Şampiyon Barcelona’da Luis Suarez şoku yaşanıyor. Barcelona’da sezonun 59 gollü forveti Luis Suarez, İspanya Kral Kupası’ndaki Barcelona-Sevilla maçında arka adalesinden sakatlandı. Ligde sezonu şampoiyon tamamlayan Katalan ekibi, İspanya Kupası’nda Uruguaylı golcüsünü kaybetti. Maçın 55. dakikasında sakatlanan Suarez oyuna devam edemedi. Luis Suarez 3 Haziran ve 26 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan Copa America turnuvasında Urugay takımını yalnız bırakabilir.

MESSI KORKUTTU
Luis Suarez’in sakatlığından önce Lionel Messi rakibiyle çarpıştı. Maçın 52. dakikasında hava topuna çıkan Arjantinli yıldızın kazanın ardınan kafasında şişlik oluştu. Bir süre kenarda tedavi gören Messi, buz tedavisinin ardından sahaya girse de alnındaki şişlik epey büyüktü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...