Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transferleri bilen adamdan bomba Fenerbahçe iddiası!

Düzenleyen:
Transferleri bilen adamdan bomba Fenerbahçe iddiası!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın ardından sezonu ikinci tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmalara başladı. Futbolda transfer haberleri konusunda dünya çapında bir üne sahip olan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe hakkında flaş bir iddia ortaya attı...

Gianluca Di Marzio, sarı lacivertli yönetimin, Arjantin'in Lanus takımında forma giyen Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'in peşine düştüğünü duyurdu. Sosyal medya hesabından ve kendi adını taşıyan internet sitesinden Gomez hakkında bilgi veren İtalyan gazeteci (altta), futbolcuya Fenerbahçe'nin yanı sıra Lazio ve bir İspanyol kulübünün talip olduğunu yazdı. Paraguay Milli Takımı'nda da forma giyen 23 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Gustavo Gomez, 2014 yılında Paraguay'ın Libertad takımından Lanus'a transfer oldu. Arjantin ekibinin Gomez'in bonservis haklarının yarısı için 2 milyon dolar ödediği belirtiliyor. Gustavo Gomez bu sezon 12 maçta forma giyerken, 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...