Beşiktaş vefa dedi

Düzenleyen:
Beşiktaş vefa dedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kongre üyelerinden Mustafa Kaya ile Kabataşlı Beşiktaş Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, kulübün kurucularından Şeref Bey'in Erzincan'daki ve Onursal Başkan Süleyman Seba'nın Akaretler'deki evinin önüne, üzerinde anlamlı ibareler yazan bayraklar astı.

7 yıl aradan sonra şampiyon olarak büyük bir özleme son veren Beşiktaş, Dünya'daki taraftarlarıyla birlikte mutlu sonu kutlamaya devam ediyor. Kongre üyelerinden Mustafa Kaya ile Kabataşlı Beşiktaş Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu bir vefa örneği göstererek, Beşiktaş'ın liderlerini unutmadı. Kulübün kurucularından merhum Şeref Bey'in Erzincan Kemaliye ilçesinin Eğin köyündeki evine üzerine, "Kurucumuz Şeref Bey'in anısına" ibaresi yazılı dev bir bayrak astı. 16 yıllık başkanlığı döneminde Siyah-Beyazlı kulübe altın çağını yaşatan Onursal Başkan Süleyman Seba'nın Beşiktaş Akaretler'deki evi de unutulmadı. Dibekçi Sokağı Mutlu Apartmanı'nın önüne, üzerinde "Mahallenin abisi, BJK'nin lideri, Türkiye'nin Beyefendisi" yazılı bayrak asıldı.

 

Beşiktaş vefa dedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...