Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gönül’den evet

Düzenleyen:
Gönül’den evet

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasında korkulan ayrılık olmadı.

Tecrübeli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut nedeniyle yaşanan gerginliğe rağmen taraftar sağ duyulu davranınca anlaşma sağlandı. Yıldırım’ın “Menajersiz gel” teklifini kabul eden, ancak “Menajer parasını da cebimden öderim” diyerek temsilcisini de yarı yolda bırakmayan Gökhan’ın vefalı tavrıyla sorun çözülmüş oldu. Yönetimin 1.7 milyon avro’luk teklifi 2 milyona çıkarması da Gökhan’a jest olurken prensipte anlaşma sağlandı. En başından beri Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini söyleyen Gökhan, EURO2016 öncesi imza sorunun aşarak rahat bir nefes alırken, Fenerbahçe’nin Gökhan ile daha önce anlaşma sağlanan Mehmet Topal’a ortak imza töreni yapacağı öğrenildi.

Teşekkür ve soru işareti
Fenerbahçe Kulübü’nün, sözleşmeleri biten Fabiano Ribeiro, Michal Kadlec, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba’ya teşekkürlü veda ederken, mukaveleleri biten Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Uygar Mert Zeybek hakkında her hangi bir açıklamada bulunmaması kafa karıştırdı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...