Taht oyunları

Düzenleyen:
Taht oyunları

SPOR Haberleri

Pereira’ya ‘git’ demeden teknik adam arayışlarını sürdüren yönetim hocanın istifa etmesini, Porto’yla prensipte anlaşan Portekizli ise tazminatını almak için kovulmayı bekliyor

Milyon avrolar harcadılar, milyon avrolar kazandılar ama taktiksel zaaflar nedeniyle sezonu kupasız kapattılar. Şimdi yine para söz konusu olduğunda hepsi taktik dâhisi kesildi. Bir yanda Fenerbahçe Yönetimi, diğer yanda Vitor Pereira, sinir harbi şeklinde taht oyunları oynuyor. Joachim Löw’le flört eden, Şilili Manuel Pellegrini ve Belçikalı Michel Preudhomme için nabız yoklayan sarı-lacivertli yönetim, bir yandan da Vitor Pereira’yı pışpışlıyor. Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosuyla sıfır çekmeyi başaran Portekizli Hoca ise hiçbir şey olmamış gibi gelecek sezon hazırlıkları yapıyor. Ne Fenerbahçe’nin Pereira’yla ne de Pereira’nın Fenerbahçe’yle devam etmek gibi bir arzusu yok ama ortak payda para olunca iki taraf da ilk adımı atmaktan çekiniyor.
Kalırsa mecburiyetten
Porto ile prensip anlaşmasına varan Vitor Pereira kendi isteğiyle ayrılırsa Fenerbahçe’den tazminat alamayacağı için susuyor. Fenerbahçe ise Portekizli’nin 4 milyon avro civarındaki tazminatını ödememek için hocanın kendi rızasıyla gitmesini bekliyor. Joachim Löw’den haber bekleyen yönetim, Alman hocadan kesin bir cevap alırsa elini cebine atıp Pereira’yı gönderecek. Ancak Löw de EURO2016’dan sonra karar vermek istiyor. Tabii Fenerbahçe’nin tek hoca adayı Löw değil. Asbaşkan Ali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Manuel Pellegrini ile temasa geçti. Manchester City’den ayrılan Şilili hocayı Löw’ün ardından ikinci sıraya yazan sarı-lacivertliler, Club Brugge’ü çalıştıran Michel Preudhomme’a yaptıkları teklife ise olumsuz cevap aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...