Fenerbahçe, Süper Lig'in golcüsüyle anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Süper Lig'in golcüsüyle anlaştı

SPOR Haberleri

Sivasspor'un küme düşmesinin ardından golcü oyuncusu Aatif Chahechouhe için gündem oluşturacak bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi Fenerbahçe'nin eski futbolcularından İlker Yağcıoğlu, Chahechouhe'nun sarı lacivertli kulüple anlaşmaya vardığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından İlker Yağcıoğlu transfer iddiasında bulundu. Yağcıoğlu Sarı-Lacivertli kulübün küme düşen Sivasspor'un yıldızı Aatif Chahechouhe ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

''ANLAŞMA TAMAM''
Yağcıoğlu, Twitter hesabından "Fenerbahçe'nin ilk transferi Aatif Chahechouhe, anlaşma tamam." şeklinde bir tweet attı.

BONSERVİS ÖDENECEK
Aatif'ın adı Trabzonspor ve Torku Konyaspor ile anılıyordu. Sözleşmesi 2017'de sona erecek isim için Fenerbahçe, bonservis bedeli ödemek zorunda...

AATİF CHAHECHOUHE KİMDİR
2012-13 sezonunda Süper Lig kulüplerinden Sivasspor’a transfer oldu. Chahechouhe ilk sezonunda Süper Lig’de toplamda 28 kez 18 kişilik kadroda yer aldı. 26 kez ilk maça on birde başladı ve 2 kez de oyuna sonradan girdi. Bu maçlarda 6 gol atıp 6 da asist yapmayı başardı. Türkiye Kupası’nda da toplam da 10 kez kadroya giren Chahechouhe 9 kez ilk onbirde başladı, 1 kez oyuna sonradan girdi. Bu maçlarda 2 gol 2 asistle oynadı. Sezonu toplamda 38 maçta 8 gol 8 asistle bitirmiştir.

2012-13 sezonunda çok başarılı bir sezon geçiren Chahechouhe, 31 Lig maçında 17 gol atıp 8 de asist yaparak sezonu gol kralı olarak tamamladı.Türkiye Kupasında da 6 maçta forma giyip 3 de asist yaptı.

Chahechouhe 11 Şubat 2015’te Trabzonspor ile oynanan Türkiye Kupası Son 16 turu maçında Sivasspor formasıyla 100. resmi maçına çıktı. Uzatmalara giden maçın 120. dakikasında attığı golle takımının çeyrek finale çıkmasında önemli rol oynamıştır.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ
Fransa vatandaşlığı da bulunan Chahechouhe Fas millî takımı tercih etti. Fas Millî takımının Gabon ile yaptığı hazırlık maçında ilk kez millî olmuştur. Mozambik ile yapılan hazırlık maçında millî formayla ilk golünü atmıştır. Fas Millî Takımı’nda oynadığı 3 maçta 1 golü vardır.

Fenerbahçe, Süper Lig'in golcüsüyle anlaştı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...