Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asıl macera şimdi

Düzenleyen:
Asıl macera şimdi

SPOR Haberleri

Şampiyonanın havasının çok daha başka olacağını söyleyen Terim, "Sonuçlar iyi ama eksiklerimizi de görmeliyiz" dedi

Türkiye, EURO 2016 öncesi son hazırlık maçını Slovenya'ya karşı oynarken, aldığı 1-0'lık galibiyetle turnuva öncesi hem umut aşıladı, hem de kısır futboluyla endişe verdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Slovenya maçı sonrası oyunculara net mesajlar verdi. Soyunma odasında kısa bir konuşma yapan Terim, "Turnuva öncesi 3 hazırlık maçı yaptık; İngiltere, Karadağ ve Slovenya. Bu maçlarda hoşuma giden şeyler de oldu, gitmeyenler de. Genel olarak takımın performansından memnunum ama düzeltmemiz gereken arızalar da var. Şimdi büyük bir turnuvaya gidiyoruz. Orası ciddi bir arena. En küçük bir hataya yer yok" dedi. 
Top rakipteyken yokuz!
Takımın topa sahip olduğunda genelde iyi işler yaptığını dile getiren Terim, "Ancak topsuz anlarda ne yaptığımız da önemli. Top rakipteyken beklediğim reaksiyonu göremiyorum. Daha çok yardımlaşmalı, daha çok koşmalıyız. Zaman zaman son derece tempomuzu çok düşürüyoruz. Kazanma arzumuzu ve hırsımızı maçın her anında sahaya yansıtmalıyız. Oyunun mutlak hakimi biz olmalıyız. Bizim en önemli silahımız oynama coşkusu ve kazanma hırsı olmalı" ifadelerini kullandı. "Asıl macera şimdi başlıyor" diyen Terim, "Turnuva gerçek bir arena olacak. Ayakta kalabilmemiz için çok güçlü ve dirençli olmalıyız" ifadelerini kullandı. 

Asıl macera şimdi

İŞTE GELDİK FRANSA!

Slovenya ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazanarak moral bulan ay-yıldızlı ekip, buradan özel bir uçakla dün Fransa'nın Marsilya kentine gitti. Avrupa Şampiyonası'nda ana konaklama yeri olarak Marsilya'yı kullanacak milliler, grup maçlarına buradan gidecek. Milli Takım, D Grubu'ndaki ilk maçını 12 Haziran Pazar günü Paris'te Hırvatistan ile oynayacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...