Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal'dan flaş Galatasaray kararı

Düzenleyen:
Mehmet Topal'dan flaş Galatasaray kararı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yle anlaşması beklenmeyen Milli futbolcu Mehmet Topal'ın, Galatasaray ile görüşme kararı aldığı bildirildi. Topal'ın menajerinin, ilk görüşmeyi yaptığı ve ana konularda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın divan kurulu toplantısında kendisine önerdiği sözleşme koşullarını kamuoyuna açıklaması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan milli futbolcu, menajeriyle yaptığı konuşmanın ardından, eski takımı Galatasaray'a dönmek için görüşmelere başlama kararı aldı. Sarı kırmızılı yetkililer de oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı.

GALATASARAY ISRARLA İSTİYOR

Başlangıçta, önceliği Fenerbahçe'yle anlaşmak olan Mehmet Topal, Aziz Yıldırım'ın tavrı sonrası Galatasaray'la görüşmelere başlama kararı aldı.

HER TEKNİK DİREKTÖRÜN İSTEYECEĞİ OYUNCU

Son derece pozitif geçen görüşmede ana konularda anlaşma sağlandı. Galatasaray, Topal'ın taleplerini karşılamaya hazır. Sarı kırmızılı yönetim, profesyonel anlayışı ve efendiliğinin yanısıra Fatih Terim'in milli takımda değişmezlerinden olması sebebiyle Topal'ın transferini ısrarla istiyor. Terim'in EURO 2016'dan sonra Galatasaray'ın başına geçmesi durumunda, defansif orta saha eksikliğinin Mehmet'in transferi yoluyla giderilecek olması, yönetimin bu konuda hızlı karar almasını sağladı.

KISA SÜRE İÇİNDE ANLAŞMA BEKLENİYOR

Galatasaray'ın Mehmet Topal'ın transferini kısa süre içerisinde resmiyete bağlaması bekleniyor. Galatasaray'a 2006 yılında Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Mehmet Topal, 2010 yılına kadar sarı kırmızılı formayı giydi. 2010 yazında ise Galatasaray'a 4 milyon Euro kazandırarak İspanya'nın Valencia takımına transfer oldu.

MENAJERİ: GALATASARAY'LA GÖRÜŞTÜK

Öte yandan Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, Galatasaray ile görüştüklerini doğrularken, henüz hiçbir kulüple anlaşmadıklarını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...