Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim krize el attı

Düzenleyen:
Fatih Terim krize el attı

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tarafından ''paragöz'' olarak lanse edilen Milli futbolcular Gökhan ve Mehmet'in cevap vermesini engelleyerek,"Dikkatinizi dağıtmayın" dediği iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın akıbeti belirsizliğini korurken, haklarında yapılan farklı açıklamalar ve eleştiriler, iki milli futbolcunun psikolojisini bozdu.

PARAGÖZ SUÇLAMASI

Son olarak Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'ın iki futbolcunun istediği ücretler ve kendi tekliflerini detaylı bir şekilde açıklaması sonrası, "Paragöz" suçlamalarına maruz kalan Gönül ve Topal, isyan bayrağını çekti ve açıklama yapmak istedi. "Biz paragöz değiliz" deme ihtiyacı hisseden iki milli yıldıza karşı çıkan isim ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim oldu.

"DİKKATİNİZİ DAĞITMAYIN"

Tecrübeli teknik adam, iki öğrencisine, "Sessiz kalın" talimatını verdi. Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesaplarına birçok yorum alan ve "Paragöz" olarak yorumlanmaktan şikayetçi olan iki futbolcusuyla görüşen Terim, "Şampiyonanın arifesindeyiz. Açıklama yapmak istemenize hak veriyorum ama yapacağınız her açıklama, yeni bir polemiğe neden olacak. Bunu istemiyorum. Dikkatinizi dağıtmayın ve sadece Hırvatistan karşılaşmasını düşünün. Bu maç, sadece bizim için değil ülke için de önemli. Açıklamalar zamanı gelince yapılır" nasihatında bulundu.

Ayrıca Terim ve ekibi, moralleri bozulan iki oyuncu ile ilgili olarak ciddi bir rehabilitasyon çalışması yürütüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...