Song ve Dembele sıkıntılı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Song ve Dembele sıkıntılı

SPOR Haberleri  / Sabah

G.Saray'ın transfer listesindeki iki isimden Alex Song'un gece hayatına düşkünlüğü, bonservisi elinde olan Moussa Dembele'nin ise 4 milyon Euro imza parası istemesi sarı-kırmızılıları düşündürüyor.

Yönetim içinde bir grubun Song'un Melo gibi Galatasaray'da tekrar patlama yapacağına inandığı belirtilirken Dembele için de şartların sonuna kadar zorlanması kararı alındığı öğrenildi. Fransız forvete Premier Lig'den çok sayıda teklif olması da G.Saray'ın işini zorlaştırıyor.

NEUSTADTER TAMAM?
 Galatasaray, Alman asıllı Rus stoper Neustadter'e Schalke'de kazandığının iki katını önerdi. Tecrübeli savunmacıya 2 milyon Euro'luk teklifle giden sarı-kırmızılıların, 1 milyon Euro'luk imza parasını da gözden çıkardığı öğrenildi. Schalke ile biten sözleşmesini uzatmayan Roman Neustadter'in Galatasaray'a sıcak baktığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...