Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonluk kupası görücüye çıktı

Düzenleyen:
Şampiyonluk kupası görücüye çıktı

SPOR Haberleri

Yakın zaman içerisinde Spor Toto Basketbol Ligi şampiyonuna verilecek olan kupa, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda görücüye çıktı.

Bu yıl ilk kez Spor Toto Basketbol Ligi’ne sponsor olan Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nda ligin şampiyonuna verilecek kupa sahibini bekliyor. Konuya ilişkin basın açıklaması yapan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçen ay Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu şampiyonuna kupalarını takdim ettiklerini, şimdi ise sıranın Spor Toto Basketbol Lig şampiyonunun kupasına geldiğini belirtti.

Çok yakın zamanda Spor Toto Basketbol Lig kupasının sahibinin belli olacağını kaydeden Kasapoğlu, “Şimdiden Spor Toto Basketbol Ligi’nin şampiyonunu, taraftarını ve yönetimini kutluyorum. Kulüplerimiz Avrupa’da bu yıl basketbol da ciddi başarılar katetti. Bundan sonraki dönemlerde de tüm branşlarda Türk sporunun çok daha başarılı olacağına inancımız tam. Kim şampiyon olursa biz tebrik ediyoruz. Hangi spor branşı olursa olsun sporun ruhunda centilmenlik, birlik ve beraberlik var. Önemli olan birlik ve beraberliğin sağlandığı seyirci ortamıdır" diye konuştu.

Şampiyonluk kupası görücüye çıktı

Kupanın özelliklerinden de bahseden Kasapoğlu, “Çok değerli bir kupa. Bu yıl ilk kez Basketbol Süper Lig’inin sponsoru olduk. Spor Toto Teşkilatı olarak basketbola ciddi katkılar sağlıyoruz. Bu katkının neticesi olarak bu yıl kupayı ilk kez taraftarlarımızın ziyaretine açtık. Çok güzel bir dizaynı var. Futbol liginin kupasından daha ağır. 13 kilogram gibi bir ağırlığı var. Dışı kaplama, altı mermer. Zarif bir kupa sahibini bekliyor” açıklamasını yaptı.

Şampiyonluk kupası görücüye çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...