Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan'dan taraftara sitem

Düzenleyen:
Volkan'dan taraftara sitem

SPOR Haberleri

Monaco karşılaşması sonrası açıklama yapan Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, ''Stat boş olmasına rağmen takım iyiydi'' diyerek taraftara sitem etti.

Fenerbahçe'de Monaco karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Volkan Demirel karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

"İLK YARI ÇOK İYİYDİK"

Maçın ilk yarısında daha iyi olduklarını söyleyen sarı-lacivertlilerin kaptanı, "İlk yarı özellikle çok iyi bir oyun sergiledik. İkinci yarı havanın etkisiyle oyunumuz düştü. Sonuçta iyi bir galibiyetti" dedi.

"STAT BOŞ OLMASINA RAĞMEN.."

Yeni oyun anlayışları 3-5-2 ve rövanş hakkında yorum yapan Volkan Demirel, "İlk maçta bazı istediklerimizi yaptıki bazılarını yapamadık. Yeni bir sistem, alışmak zaman alacaktır. Güzel bir skor aldık, Monaco'da da kazanıp turu geçeceğimizi düşünüyorum. Stat boş olmasına rağmen takım iyiydi. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...