Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu tarihe geçti

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu tarihe geçti

SPOR Haberleri

Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, Başakşehir ie Rijeka arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 3'ncü ön eleme turu maçıyla birlikte Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan Türk oyuncu unvanına sahip oldu.

Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir-Rijeka maçıyla birlikte Avrupa Kupalarında en fazla forma giyen futbolcu oldu. Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla karşılaşıyor. Medipol Başakşehir'in 35 yaşındaki futbolcusu Emre Belözoğlu, Rijeka mücadelesiyle birlikte 102. Avrupa Kupası maçına çıktı. Belözoğlu böylelikle Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan Türk oyuncu oldu.

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu ve Bülent Korkmaz 'Avrupa Kupalarında 101 kez mücadele etmişti. Emre Belözoğlu, Rijeka maçıyla birlikte Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan Türk oyuncu unvanına tek başına sahip olmuş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...