Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darbe girişimi basketbolu da vurdu

Düzenleyen:
Darbe girişimi basketbolu da vurdu

SPOR Haberleri

15 Temmuz darbe girişimi Türk basketbolunu da vurdu. Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden iki kulüp, sponsorlarının çekilmesiyle zor durumda kaldı. Türkiye Basketbol Ligi'nde 2, Basketbol 2. Ligi'nde de bir takım kapatıldı.

Türkiye’yi derinden etkileyen 15 Temmuz darbe girişimden basketbol da nasibini aldı. Bazı kulüpler sponsor problemleri yaşarken bazı üniversite takımları okulları kapatıldığı için basketbol liglerinden de çekilmek durumunda kaldı. Bazı sponsor şirketlerin darbe girişiminde bulunan terör örgütüyle bağlantısının bulunması kulüpleri derinden etkiliyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, sponsorunun desteği çekmesiyle birlikte mali krize girdi. 

Sponsor konusunda sıkıntı çeken bir diğer takım ise Yeşil Giresun oldu. Akın Çorap’ın desteğini çekmesiyle Yeşil Giresun da sponsor bulmakta güçlük çekiyor. 

Türkiye Basketbol Ligi’nde ise iki takım birden kapandı. Gediz ve Melikşah üniversitelerinin kapatılmalarının ardından, bu üniversitelerin basketbol takımları da ligden düşürüldü.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ne bu sezon yükselen Turgut Özal Üniversitesi de kapatılarak basketbol organizasyonlarından çekildi. (basketball.com.tr)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...