Chelsea'li yıldız Fenerbahçe'de

Düzenleyen:
Chelsea'li yıldız Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Chelsea'de top koşturan 23 yaşındaki Hollandalı yıldız Van Ginkel'in, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın transfer teklifine olumlu yanıt verdiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Dick Advocaat zirvesi dün gerçekleşti. Takvim Gazetesinin haberine göre; Hollandalı teknik adam, görüşmede Sarı-Lacivertli takımın orta saha ve kanatlarında sorunlar yaşadığını daha yi bir takım olmaları için bu eksiklerin giderilmesi gerektiğini söyledi. UEFA kriterleri nedeniyle bu transfer çalışmasının mali boyutu da masaya yatırıldı.

ADVOCAAT, ÇOK YÖNLÜ OYUNCU İSTEDİ

Dick Advocaat, orta sahada hem Ozan'ın hem de 10 numara bölgesinde görev yapacak çok yönlü bir oyuncunun takıma daha çok katkı yapabileceğini söyledi. Gündeme Chelsea'nin Hollandalı yıldızı Van Ginkel geldi. Advocaat geçen sezon önce Stoke City'ye sonra da PSV Eindhoven'a kiralanan Van Ginkel'i istedi. 23 yaşındaki Hollandalı oyuncunun kiralık olarak transferine sıcak bakan Başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki günlerde İngiliz kulübü ile görüşmesi için Asbaşkan Ali Yıldırım'ı görevlendirdi.

Chelsea'li yıldız Fenerbahçe'de

DICK ADVOCAAT KANATLARA DA TAKVİYE İSTİYOR

Advocaat'ın da Van Ginkel'in menajeri ile temas kurduğu ve genç oyuncunun Sarı-Lacivertli takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Van Ginkel'in yanı sıra kanatlardaki sorunu çözmek için de Jermain Lens ve Sow'la da görüşmelerini sürdürdüğü ortaya çıktı. İki oyuncudan birini kiralamak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, UEFA kriterlerini de aşmamak istiyor. Bunun için çok titiz bir çalışma yürütüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...