HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kocaman fren

Düzenleyen: /
Kocaman fren
Bajic, Haber

SPOR Haberleri

Bajic’in golüyle geriye düşen sonra Olcay ve Cenk’le maçı çeviren Güneş’in öğrencileri, gecenin adamı Bajic’i durduramadı. Hatta son anlarda 1 puana sevindi

Uğur Aktan

Spor Toto Süper Lig’in geçen sezonu en mutlu tamamlayan iki takımını buluşturan ikinci hafta mücadelesi 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Perdeyi açan gol 8. dakikada Atiker Konyaspor’dan geldi. Ali Çamdalı’nın savunmanın arkasına attığı uzun pasa iyi harektlenen Skubic kafayla indirdi, kale sahasında topla buluşan Bajic sadece dokunarak takımını öne geçirdi: 1-0. Beşiktaş’ın beraberlik golü için ise çok beklemesi gerekmedi. 14’te Quaresma’nın sol kanattan yaptığı orta ilk golün kahramanı Ali Çamdalı’dan sekince arka direkte kendini unutturan Olcay Şahan düzgün bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1. 32’de savunmanın arkasına iyi sarkan Olcay’ın Cenk’e pasında Ali Turan araya girince son bölümlerinde sinirlerin gerildiği ilk yarı 1-1 bitti. 
Gecenin yıldızı Riad Bajic
İkinci yarı da ilk 45 dakika gibi gollerle başladı. 53’te Beck’in Konyaspor yarı sahasının ilk metrelerinden gönderdiği pası çok şık kontrol eden Cenk, kaleci Serkan’ın altından topu filelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-2. 59’da Ömer Ali’nin kullandığı köşe vuruşunda yeniden sahneye çıkan Bajic eşitliği sağladı: 2-2. 80’de Hora’nın vuruşunu Rhodolfo çizgiden çıkartırken, 82’de Necip kırmızı kart gördü ve 90 dakika 2-2’lik eşitlikle sona erdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...