HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fener 'Lens' taktı

Düzenleyen: /
Fener 'Lens' taktı
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli takım, 28 yaşındaki hücum bölgesinin çok yönlü Hollandalı oyuncusunu 1 sezonluğuna kiraladı

Ve Fenerbahçe’de beklenen gelişme oldu: Jeremain Lens 1 sezonluğuna kiralandı… Hafta başında başkan Aziz Yıldırım ile teknik ekip arasında gerçekleşen transfer zirvesi sonuç verdi… Teknik direktör Dirk Advocaat, hücum bölgesindeki sıkıntıyı dile getirmiş ve ekonomik olması halinde takviye yapılmasını uygun gördüğünü söylemişti. Gayet yapıcı ve samimi zirve sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 1-2 transfer yapabileceklerini ifade etmişti… Advocaat’ın olması halinde alınmasını istediği isim Sunderland forması giyen eski öğrencisi Jeremain Lens’ti. Sağ kanat orjinli sol kanat ve forvet özelliği de bulunan 28 yaşındaki oyuncu 1 sezonluğuna kiralandı… 2019’a kadar mukavelesi bulunan Lens’in de Advocaat nedeniyle teklife “Evet” dediği öğrenildi.
Sıra Hakim Ziyech’te
Lens işinin kısa sürede resmiyete de dökülmesi beklenirken transferin bitmesine sayılı günler kala yeni hedef Hakim Zeyech olarak şekillendi… Kulübü Twente ekonomik sıkıntıda olmasına rağmen “tok satıcı” rolüne bürünürken Fenerbahçe yönetimi son bir kez görüşecek ve işi bitirmeye çalışacak. Olmazsa da Dirk Advocaat içeriden çözüm bulup mevcut isimlerden değişimli bir komminasyon oluşturacak.    > Mehmet Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...