Fenerbahçe'de flaş Alper Potuk kararı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de flaş Alper Potuk kararı

SPOR Haberleri

Grasshoppers maçının ikinci yarısında merkezdeki performansıyla Teknik Direktör Advocaat'tan tam not alan Alper Potuk'un, bu mevkide devam edeceği açıklandı.

Fenerbahçe'de Dick Advocaat sonrası gelen yeni sistem oturmaya başladı. Sarı-lacivertlilerde 4-3-3 düzeniyle beraber bazı yenilikler de gelmeye başlayacak. Bunlardan biri de Alper Potuk konusu. Grasshoppers ile oynanan rövanş maçının ikinci yarısında kanattan merkeze kaydırılan Alper, buradaki performansıyla tam not almayı başardı.

MERKEZDE GÖREVLENDİRECEK

24 yaşındaki oyuncu, özellikle pas oyunundaki katkısı, çalım özelliği ve doğru koşularıyla Advocaat'ın takibine girdi. Maç sonrası futbolcusunu öven Hollandalı teknik adam, sezon boyunca genç yıldızı merkezde görevlendirmeyi düşünüyor.

İSMAİL KARTAL DÖNEMİNDE KANATA GEÇMİŞTİ

Eskişehirspor'da da çift yönlü orta saha olarak görev alan Alper, 2014-15 sezonunda İsmail Kartal döneminde kanata geçmişti. 2 yıl sonra tekrar eski bölgesine geçen sarı-lacivertli isim, yeni transfere göre de hareket edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...