Stoch'a büyük destek

Stoch'a büyük destek

SPOR Haberleri

Miroslav Stoch'un, Lens transferi sonrası takımdan ayrılması yönetim tarafından gündeme gelirken, taraftarlar iki Grasshoppers maçında üç gol atan Slovak yıldızın takımda tutulması için internette kampanya başlattı. 'Bizimle kal Stoch' başlığı ile oyuncuya destek mesajları iletildi.

3 BAŞKAN PFDK'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Bursaspor Başkanı Ali Ay'ı "Sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. Aziz Yıldırım'ın, katıldığı TV programında yaptığı açıklamalar, Dursun Özbek ve Ali Ay'ın ise külüp resmi internet sitelerindeki bildirileri nedeniyle PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

KADIKÖY'DE KAYBETMİYOR 
F.Bahçe, evindeki galibiyet serisini, Kayseri engelini de geçerek devam ettirmek istiyor. Geçen sezon sahasında maç kaybetmeyen F.Bahçe, stadında son 23 lig maçında 19 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, en son 2014-2015 sezonunda 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...