Nereye hocam!

Düzenleyen:
Nereye hocam!

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başakşehir mağlubiyeti sonrası hocaya yönelik tepkiler için “YANLIŞ” dedi

Bursaspor’da sezonun ikinci haftasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na yönelik tepkinin reaksiyonu şaşırttı… Daha ikinci maç sonunda Hamzaoğlu’nun “Zarar verdiğimizi anladığımız gün durmayız. İstemiyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğeriz başımızı öne bugüne kadar verdikleri destek için de teşekkür ederiz” sözleri önceki güne damga vurdu… Kariyerlerini riske attıklarını ve başarısızlıkta herkesin etkileneceğini vurgulayan Hamzaoğlu’nun veda gibi mesajlar vermesi çok erken ve olayın sıcaklığı ile ifade edilmiş söylemler olarak değerlendirildi.
Ümitsizliğe gerek yok
Başkan Ali Ay, Başakşehir yenilgisiyle ilgili “Stadın büyük çoğunluğunu dolduran taraftar önünde takır takır kazanmalıydık” dedi… Taraftarın maç öncesi güzel bir şölen havası yaşadığını yaşattığını ancak son bölümdeki hocaya yönelik tepkileri yanlış bulduğunu söyleyen Ay “Takımımız daha hazır değil. Eksik bölgelerimiz var. 4 oyuncumuz sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor. Henüz ligin ikinci haftası. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Takımımız gerçek oyununu önümüzdeki haftalarda gösterecektir. Çok daha iyi olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...