Cimcom 3'lü çekti

Düzenleyen:
Cimcom 3'lü çekti

SPOR Haberleri

Aslan’ın yeni golcüsü Sigthorsson sabah saatlerinde İstanbul’a geldi. Sakat çıkan Tiote’nin yerine De Jong’la anlaşan sarı-kırmızılılar Denayer’i de yeniden kiraladı

Galatasaray baş döndürücü bir transfer harekâtı gerçekleştirdi. Transferin son dakikalarına yaklaşılırken, sarı-kırmızılılar 3 ismi birden bitirdi. Aslan ilk olarak taraftarın ‘yeni Elmander’ olarak nitelendirdiği Kolbeinn Sigthorsson’u sabah saatlerinde İstanbul’a getirdi. EURO 2016’da adeta tarih yazan İzlanda’nın golcüsü bundan sonra gollerini Galatasaray için atacak. Nantes’tan alınan İzlandalı oyuncu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralandı. Golcü transferine noktayı koyan Galatasaray, daha sonra Teknik Direktör Olde Riekerink’in istediği diğer isimler için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da sağlık kontrolünden geçen ancak dizinden yaşadığı sakatlığın etkilerinin sürdüğü ortaya çıkan Fildişili oyuncu Cheick Tiote’den vazgeçen sarı-kırmızılılar alternatif olarak dirsek temasını sürdürdüğü Nigel de Jong’la anlaştı. 
De Jong yola çıktı
ABD’de LA Galaxy forması giyen 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu yıllığı 2.5 milyon avrodan 2 yıllık teklife ‘evet’ dedi. Hem Riekerink’in hem de Sneijder’in kefil olduğu tecrübeli oyuncu dün gece yola çıktı. Bugün detaylı bir şekilde sağlık kontrolünden geçirilecek. Son olarak uzun zamandır görüşmelerin sürdürüldüğü Manchester City cephesinden de olumlu cevap gelince Jason Denayer, 1 yıl daha kiralık olarak kadroya katıldı. Teknik Direktör Pep Guardiola’nın ‘kadro alternatiflerim arasında yer alıyor” diyerek takımdan ayrılmasına izin verilmeyen Denayer, “Ben direkt oynayacağım bir takımda olmak istiyorum. İstanbul’da mutluydum yeniden oraya döneceğim” restini çekince İngiliz ekibi Belçikalı oyuncunun Galatasaray’a transferine izin verdi. Denayer de De Jong ile birlikte bugün sözleşme imzalayacak. 

Sigthorsson sudan ucuz  

G.Saray’a çabuk alışan Kolbeinn Sigthorsson dün KAP’a bildirildi. Futbolcu için kulübü Nantes’a 700 bin avro kiralama bedeli ödenecek. Sarı-kırmızılı takım 30 Nisan 2017 tarihine kadar olan opsiyonla 3.8 milyon avro bedelle İzlandalı oyuncunun bonservisini alabilecek. Sigthorsson bu sezon için 1 milyon 215 bin avro sabit ücret, on birde oynadığı maçlarda alınan puan başına da 4 bin avro alacak. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...