Gol istiyorum gol

Düzenleyen:
Gol istiyorum gol

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un hocası, kafasındaki hücumcu planın sahaya yansımaması üzerine yeni arayışlara başladı

Süper Lig’e 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak başlayan Trabzonspor’un ilk iki maçta ortaya koyduğu futbol Teknik Direktör Ersun Yanal’ı mutlu etmedi. Her fırsatta ofansif futbol oynayan ve sürekli gol arayan bir takım kurmak istediğini ifade eden Yanal, milli ara sonrası oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasında bazı bölgelerde değişikliğe gidebileceğinin sinyallerini verdi. Özellikle forvet hattında ve kanatlarda sıkıntı yaşadığı gözlenen Karadeniz ekibinde sağ kanada alternatif bir isim almak için yoğun bir trafik yaşarken, Güney Koreli oyuncu Suk’a ilk 11 yolu gözüktü. 
Taşlar yerine oturacak
Forvete dinamizm getirmesi beklenen Suk’un, Yanal’ın direktifi sonrasında milli arada açık kapatmak için sıkı bir çalışma içine girdiği öğrenildi. Yanal ayrıca ilk iki maça yedek başlayan yeni transferlerden Ibanez ve Bero’ya da milli arada eksiklerini gidermeleri için özel program uygulayacak. Haftalar ilerledikçe taşların daha iyi oturacağını da vurgulayan Ersun Yanal, “Oyun sistemimiz daha belirgin olacak. Memnun kalmadığımız noktaları belirledik. Trabzonspor’a yakışan, ofansif, sürekli gol arayan ve agresif futbol bizim yeni sezondaki kimliğimiz olacak” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...