Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül sınıfta kaldı

Gökhan Gönül sınıfta kaldı

SPOR Haberleri

Beşiktaş formasıyla 270 dakika sahada kalan Gökhan, sadece 2 isabetli orta yapabildi ve üç hava topu mücadelesi kazanabildi

Beşiktaş'a transferi çok konuşulan Gökhan Gönül, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla beklentileri karşılayamadı. Deneyimli futbolcu, Galatasaray derbisinde vasatın altında kalırken, 90 dakika boyunca tek bir isabetli orta yapamadı. Ayrıca rakibin sadece bir atağını kesebildi. Ligde 270 dakika süre alan Gökhan'ın genel performansı da pek iç açıcı değil. Tecrübeli oyuncu forma giydiği 3 maçta rakip kaleye hiç şut çekemedi, başarılı orta sayısı ise 2'de kaldı. 3 kafa topu mücadelesinden galip ayrılan Gökhan Gönül, girdiği ikili mücadelelerin ancak 11'ini kazanabildi. Yıldız oyuncunun kestiği rakip atağı sayısı 42, ayağındaki topu rakibe kaptırma sayısı 36 olarak istatistiklere yansıdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...