HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hesap kapanmadı

Düzenleyen: /
Hesap kapanmadı
Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Milli Takım’ın patronu, Arda, Selçuk, Burak, Caner ve Gökhan’ı yine kadroya çağırmadı

Milli Takım’da EURO 2106’da yaşanan prim tartışmalarında hesap kapanmadı. Oyuncuların Fransa’da ‘prim’ pazarlığı yapması sonrası, 2018 Dünya Kupası elemelerindeki ilk maç olan Hırvatistan karşılaşmasının aday kadrosuna 6 ismi çağırmayan Teknik Direktör Fatih Terim, kritik Ukrayna ve İzlanda karşılaşmaları öncesi kararından dönmedi. Terim, başta Arda olmak üzere üstünü çizdiği Burak, Selçuk, Caner ve Gökhan Gönül’ü yine kadroya çağırmazken ilk maçta ‘kesik’ yiyen ve yaştan dolayı bir daha Milli Takım’a çağrılmayacağı konuşulan Hakan Balta’ya davette bulundu. Terim ayrıca Galatasaray’daki formuyla göze batan Tolga Ciğerci’yi kadroya dahil ederken, uzun süre ay-yıldızlı for­­­­madan uzak kalan Ömer Toprak da geri dönen isimlerden biri oldu. 

İpleri koparan ‘şeref’ sözü

Antalya’da oynanan Rusya maçı öncesindeki basın toplantısında “Benden değil, milletten özür dilesinler. Milli Takım’ın kapısı kendini bu formayı taşıma şerefine hazır ve istekli olan her oyuncuya açıktır” diyen Fatih Terim’e geçtiğimiz haftalarda Arda Turan cevap vermiş ve “Biz şerefsizlik yapmadık. Kullanılan ifadeler çok sert. Biz ne yaptık da bunu ‘şeref’ konusu yapıyor. Fatih Hoca’nın bu lafları çok ağır. Bizi kimse paracı gibi gösteremez. Bir daha çağrılırsam koşa koşa gelirim, çağrılmazsam da bu takımın kaptanı olarak arkadaşlarımı dışarıdan desteklerim” ifadelerini kullanmıştı. Barcelona’da harika bir sezon başlangıcı yapan ve futboluyla hemen her gün İspanyol basınının manşetlerini süsleyen Arda’nın çağrılmaması uzun süre konuşulacak yeni bir tartışmanın fitilini de ateşlemiş oldu. 

Ukrayna ve İzlanda maçlarının aday kadrosu

Volkan Babacan (Başakşehir)
Harun Tekin (Bursaspor)
Kaan Ayhan (Düsseldorf)
Emre Mor (B.Dortmund)
Olcay Şahan (Beşiktaş)
Cenk Tosun (Beşiktaş)
Şener Özbayraklı (F.Bahçe)
Hasan Ali Kaldırım (F.Bahçe)
İsmail Köybaşı (F.Bahçe)
Volkan Şen (F.Bahçe)
Mehmet Topal (F.Bahçe)
Ozan Tufan (F.Bahçe)
Hakan Balta (G.Saray)
Tolga Ciğerci (G.Saray)
Yasin Öztekin (G.Saray)
Ahmet Yılmaz Çalık (G.Birliği)
Çağlar Söyüncü (Freiburg)
Ömer Toprak (Leverkusen)
Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen)
Yunus Mallı (Mainz)
Mevlüt Erdinç (Metz)
Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Okay Yokuşlu (Trabzonspor)
Enes Ünal (Twente)

Hangisi daha iyi?

Fatih Terim çok tartışışılsa da kararından taviz vermedi ve kendisinden kesik yiyen yıldızları aday kadroya almadı. Terim’in Milli Takım’a dahil etmediği, ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı çağırılmayan yıldız oyunculardan oldukça kuvvetli bir ilk 11 çıkması dikkatlerden kaçmıyor.  2018 Dünya Kupası öncesi zorlu bir yola çıkan millilerin şu andaki kadrosu ile çağırılmayanlardan oluşan 11 kişilik liste karşılaştırılacak cinsten... 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...