HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özdeş: Her 3 puan başlangıçtır

Düzenleyen: /
Özdeş: Her 3 puan başlangıçtır
Kemal Özdeş, Haber

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın teknik patronu Kemal Özdeş, “İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Bireysel hatadan geriye düştük. İkinci yarı daha iştahlıydık ve istediğimiz sonucu aldık. Her 3 puan başlangıçtır” ifadelerini kullandı.

1-0 geriye düştükleri maçta 3-1’lik skorla ligin 6. haftasında Kayserispor’u mağlup eden Kasımpaşa’da Teknik Direktör Kemal Özdeş, maçı değerlendirdi.

Deneyimli çalıştırıcı, "Ligin 6. haftasında 3 puanla tanışmak umut verici. 15. günüm takımla birlikte. Geçen hafta Bursa’da oynanan oyunun içerisinde oyun disiplinimize bakılırsa 1 puana üzülecekken mağlup olmak üzülmemize sebep oldu. Maçtan sonra oyuncularımın verdiği tepki olumlu olunca birlik-beraberlik adına önemli bir mesafe kat ettik orada. Oranın ardından burada bugün 3 puanla başlamak da iyi bir başlangıç oldu. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Bireysel hatadan geriye düştük. İkinci yarı daha iştahlıydık ve istediğimiz sonucu aldık. Benim için oyuna giren Batuhan ve Veysel’in takıma ve oyuna etki etmesi önemliydi. Her 3 puan başlangıçtır. Hele de ilk 3 puansa bu. Milli maç arası var. Bir sonraki araya kadar oynanacak maçların çalışmalarına devam edeceğiz. Gaziantep maçında da umarım iyi sonuçlar alarak döneriz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...