Kadıköy’de kazanacağız

Düzenleyen:
Kadıköy’de  kazanacağız

SPOR Haberleri

G.Saray’ın Alman yıldızı, “Beşiktaş’ı nasıl yenmeye gittiysek, Fenerbahçe’yi devirmek için sahada olacağız” ifadesini kullandı

Galatasaray’da sakatlıktan bomba gibi dönen Lukas Podolski, Gençlerbirliği maçı öncesinde basının karşısına geçti. “Sakatlık sürecinde yapılması gerekenleri yaptım. İyi çalıştım ve programı uyguladım. Kaliteli ve yüzdesi yüksek bir futbolcuyum. Kendimi yüzde 80 seviyesinde hazır hissediyorum. Yakın zamanda yüzde 100 olacağım” ifadelerini kullanan Alman yıldız, G.Saray’ın tarihi rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye de gönderme yapmaya devam etti.
Şampiyon da olmalısınız
Podolski, “G.Saray uzun zamandır Kadıköy’de kazanamıyor. Bu maç için kendini motive ediyor musun?” soruna şöyle cevap verdi:  “Galatasaray olarak her derbiye kazanmak için çıkarız. Beşiktaş derbisine kazanmak için gitmiştik, Kadıköy’e de kazanmak için gideceğiz. Derbileri kazanıp şampiyon olamamak bir şey ifade etmez. Ana hedefimiz şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak.”

Podolski’den inciler

∂ Milli takım ve Köln’de de 10 numara pozisyonunda oynamıştım.
∂ En önde veya onun biraz arkasında kendimi daha iyi hissediyorum.
∂ Türkiye de futbol delisi bir ülke.
∂ Bizim altyapımızda çok yetenekli isimler var.
∂ Almanya’daki akademi sistemi dünyaya örnek olacak türden.
∂ Ben kariyer planımı Galatasaray’a yoğunlaşmak adına yaptım.
∂ Hocamız oldukça pozitif bir insan. İşi bilen biri.
∂ Şu anda 31 yaşındayım. Uzun yıllar da futbol oynamak istiyorum.
∂ G.Saray ve ülkeyle müthiş bir uyumumuz var. 2 yıllık kontratım daha var.
 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...