HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray 3 puan peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray 3 puan peşinde
Galatasaray, Trabzonspor, , Haber

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Trabzonspor'u ağırlayacak.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Galatasaray, taraftarı önünde Trabzonspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Sneijder dönüyor

Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder, sakatlığı sonrası Trabzonspor müsabakasıyla yeniden sahaya dönecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Kolbeinn Sigthorsson'un tedavisi sürerken, henüz tam hazır olmadıkları belirtilen Nigel de Jong ile Serdar Aziz'in süre alıp almayacakları belli değil.

11 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Trabzonspor müsabakası öncesi, son 11 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza attı.

Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş'a 1-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi.

Galatasaray ile Trabzonspor 122. randevuda

İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 42 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 121 karşılaşmanın 56'sını Galatasaray, 38'ini Trabzonspor kazandı, 27 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 160, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 13 farkla önünde bulunuyor.

Ligde yapılan 86 karşılaşmanın 39'unu Galatasaray kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray 113, Trabzonspor ise 94 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...