HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emenike Fenerbahçe'yi sildi

Düzenleyen:
Emenike Fenerbahçe'yi sildi
Emanuel Emenike, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Emenike, İngiltere'den dönen kafilede yer almış ancak takım otobüsüne binmeyip özel aracıyla havaalanından ayrılmıştı. Nijeryalı futbolcu akşam saatlerinde de sosyal medya hesaplarındaki biosunda yer alan Fenerbahçe'nin futbolcusu bölümünü sildi.

Fenerbahçe'de ağır Manchester United mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde son olarak Nijeryalı futbolcu Emenike olay çıkartan bir harekete imza attı.

Golcü futbolcu Instagram hesabındaki biosundan Fenerbahçe'nin futbolcusu yazısını silerken sarı lacivertlilerle ilgili paylaşımlarını da hesabından kaldırdı.

Emenike'nin bu hareketi 29 yaşındaki futbolcunun Aziz Yıldırım'ın kararı ile kadro dışı kalmış olabileceği şeklinde yorumlanırken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bilindiği üzere Emenike, Alanyaspor'la oynanan Süper Lig maçında da hocası Advocaat'a oyundan çıkartıldığı için tavır göstermiş daha sonrasında ise Hollandalı teknik adam, "Emenike'nin ne yaptığı umurumda değil" açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...