Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

RvP 10 numarada mutlu

RvP 10 numarada mutlu

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin Hollandalı yıldızı, yeni mevkisinde kalitesini daha rahat gösterdiğini belirtirken, pozisyonu gereği gol sayısının düşeceğini ancak bunu da zamanla çözeceğini söyledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Dirk Advocaat'ın son hamlesiyle forvetin arkasında görev yapmaya başlayan Robin van Persie, bu bölgede oynamaktan mutlu. Arkadaşlarıyla yaptığı değerlendirmelerde bu bölgede daha güçlü kaldığını anlatan Van Persie, "Forvetin arkasında kalitemi daha rahat gösterebiliyorum. Hem pas kalitem hem de verimliliğim artıyor" dedi. Oyunda kalma süresinin uzadığının da altını çizen Hollandalı yıldız, "Tek sıkıntı gol sayımın düşecek olması. Ancak bunu da zamanla çözebileceğime inanıyorum" diye konuştu.

GERİDEN ATTIM
Alanya ve Manchester United maçlarında hem forvet hem de 10 numara oynadığını ancak geride oynadığında daha iyi olduğunu vurgulayan Van Persie, golü de geride oynadığında attığını hatırlattı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...