HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yıldırım Demirören: Bence Milli Takım'da prim olmamalı

Düzenleyen: /
Yıldırım Demirören: Bence Milli Takım'da prim olmamalı
Fatih Terim, Milli Takım, Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Milli Takım'da geçmişten gelen bir prim sistemi var fakat bence Milli Takım'da prim olmamalı." diyerek EURO 2016'daki sorunlara dikkat çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım'daki prim tartışması ile ilgili konuştu ve oyuncuların prim almaması gerektiğini söyledi.

"KRİZ, PRİMLERDEN ÖNCE ÇIKTI"

Arda - Terim krizinin çözülmesi ile ilgili değerlendirme yapan Demirören, "Biz milli takım primini Kasım ayında açıkladık, kriz çıktığında Eylül ayıydı. Kim ne kadar prim alacağını biliyordu. Müdahale etmemiz gerekiyor muydu? Bir yere kadar... Öncelikle hoca ile oyuncu arasında çözülmesi gereken bir problem. Biz de bu krizin bir şekilde çözüleceğini biliyorduk. Emre (Belözoğlu) kardeşimiz konuya son dakika girdi. Emre belki 1 saat bu işi hızlandırdı. Çok da iyi niyetli bir hareketti. Ama demek istediğim şu; 6 ya da 7 oyuncumuzun cezası vardı. Benim 1 oyuncu ile ilgili hoca ile konuşmam doğru olmazdı. Bu problem tamamen geride bırakıldı" dedi.

"BENCE PRİM SİSTEMİ OLMAMALI"

Çok tartışılan prim sisteminin kendisine göre kaldırılması gerektiğini belirten Yıldırım Demirören, "Milli takımda bence prim olmamalı. Zaten bunlar konuşulmuyor artık. Ama bizde sistem böyle. Futbolcu kardeşlerimin de bu fikirde olduğuna inanıyorum" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...