Fikret Orman'dan golcü transferi hamlesi

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan golcü transferi hamlesi

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet hattına yapılması plananan takviyeyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Fikret Orman'ın golcü transferi konusunda çalışmaları bizzat yürttüğü kaydedildi.

Beşiktaş transfer komitesi, Başkan Fikret Orman'dan gelen son haberle tekrar aktif hale geçti. Yönetimdeki son görev dağılımı sonrasında Umut Güner, Metin Albayrak ve Emre Kocadağ'a ek olarak Kulüp Direktörü Ali Naibi'nin de yer aldığı transfer komitesindeki yöneticilere mesaj gönderen Orman'ın, "Forvet transferi için görüştüğüm birkaç futbolcu var. Sürpriz bir ismi takıma kazandırabiliriz. Benden haber bekleyin" dediği öğrenildi.

Forvet transferi konusundaki çalışmalarını titizlikle yürüten Başkan Fikret Orman'ın, daha önce de ilgilendikleri Çin Ligi ekibi Guangzhou Evergrande'den Jackson Martinez ile Atletico Madrid'li Fernando Torres'in peşinde olduğu konuşuluyor. Orman'ın, ara transfer döneminin bitimine daha 12 gün olması sebebiyle farklı isimler için de yurt dışında girişimlerde bulunduğu ve takıma yeni forvet alınması konusunda kararlı olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...