Beşiktaş gözünü Jackson Martinez'e dikti

Düzenleyen:
Beşiktaş gözünü Jackson Martinez'e dikti

SPOR Haberleri

Eto'o konusunda istediği sonucu alamayan Beşiktaş, transfer dönemi kapanmadan Jackson Martinez'i kadrosuna katmak için uğraşıyor.

Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından Beşiktaş, kariyerine Çin'de devam eden Jackson Martinez'i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. 

Eto'o defterinin kapanmasının ardından arayışlara başlayan siyah beyazlılar, Çin ekibi Guangzhou Evergrande forması giyen Jackson Martinez'i kiralamak için girişimlere başladı. Kolombiyalı oyuncunun menajeri ile temasa geçen yönetim,  ilk teklifini sundu.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Martinez'i sezon sonuna kadar kiralamak istediklerini ileten siyah-beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcunun cevabını bekliyor.

Kolombiyalı oyuncunun teklife olumlu yaklaşması halinde Guangzhou Evergrande ile görüşecek transfer komitesi, golcü futbolcuyu kiralamak için Çin ekibi ile anlaşma zemini arayacak.

42 MİLYON'A GİTMİŞTİ !

1 yıl önce Atletico Madrid 'den 42 milyon Euro  karşılığında Çin'e transfer olan Martinez, Guangzhou Evergrande forması ile çıktığı 15 maçta 4 gol-2 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...