Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez'in yerine Bülent Uygun geliyor

Düzenleyen:
Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez'in yerine Bülent Uygun geliyor

SPOR Haberleri

Teknik direktör Bülent Uygun, İbrahim Üzülmez'le yollarını ayıran Gaziantepspor'la prensipte anlaştığını duyurdu. Uygun, Katar'da 8-0'lık mağlubiyet sonrasında istifa etmişti.

Bülent Uygun Gaziantepspor'un teknik direktörü oluyor! Gaziantepspor'un İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırmasından saatler sonra Bülent Uygun, Kırmızı-Siyalı ekiple anlaştığını açıkladı.

Radyo Bilyoner'de Futbolun Aktörleri programına telefonla bağlanan teknik direktör Bülent Uygun, "Gaziantepspor dün akşam İbrahim hocayla yollarını ayırdığını söyledi. Prensipte anlaştık. Bugün görüşeceğiz yöneticilerle. Bugün bir aksilik olmazsa resmiyet kazanacak" dedi.

Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez'in yerine Bülent Uygun geliyor

"İNŞALLAH TAKIMIMIZI LİGDE TUTARIZ"

Takımı kümede tutacağıma inanmasam kabul etmezdim diyen Uygun, "Daha önce de bunları başardık. Gaziantepspor'u da kümede bırakmak konusundaki inancımız tam. Küme düşme hattı cadı kazanı gibi. Çok keyifli bir sezon yaşanıyor. İnşallah biz de takımımızı ligde tutarız. Devre aralarında transfere karşıyım. Gaziantep'ten de transfer talebim olmayacak. Aynı kadroyla devam edeceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...