Fenerbahçe iki ismin peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe iki ismin peşinde

SPOR Haberleri  / Sabah

Sarı-lacivertli futbol takımının idari menajeri Hasan Çetinkaya, Muzzi Özcan'la önceki gün Türkiye Ümit Milli Takımı'nın Azerbaycan ile oynadığı hazırlık maçını tribünde yan yana izlemişti.

Bu görüntü, Fenerbahçe'nin, Dortmund forması giyen Emre Mor için harekete geçmesi şeklinde yorumlanmıştı. Fenerbahçe-Emre Mor flörtünde dün yeni bir gelişme yaşandı. Muzzi Özcan, dün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile saat 11.00'de Altunizade'de bulunan ofisinde baş başa görüştü. Söz konusu görüşmede, AZ Alkmaar forması giyen 1999 doğumlu Oğulcan Sadiroğlu da gündeme geldi. Finansal Fair Play kıskacı nedeniyle gelecek sezon gençlere yönelmeyi planlayan Fenerbahçe'nin bir diğer sürpriz ismi ise Belçika'dan...

MALİNOVSKY'NİN BONSERVİSİ ELİNDE
Belçika Ligi ekibi Genk'in formasını giyen Ukraynalı Ruslan Malinovsky'i yakın takibe alan sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki oyuncuyu izledi ve beğendi. Bonservisi elinde bulunan genç oyuncu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, ayrıca forvet bölgesi için de arayış içerisinde. Takımdan ayrılması gündemde olan Van Der Wiel'in yerine de bir sağ bek transfer edecek olan Fenerbahçe, bonservisi elinde olan oyuncuları tarıyor. Ancak bu mevki için henüz belirlenen bir isim bulunmuyor.

DORTMUND, EMRE'Yİ KİMSEYE VERMİYOR!
Fenerbahçe, Emre Mor'u çok istiyor ancak Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, genç yıldızını kimselere vermeye niyetli değil. Alman ekibi, takımda forma şansı bulamasada Temmuz'da 20 yaşına girecek oyuncusunun gelecek yıl da takımda olmasından yana.

OĞULCAN SADİROĞLU
(Forvet Arkası-Orta Saha)
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1999
Boyu: 1.79
Takımı: AZ Alkmaar-U19
Pasaport: Türk ve Hollanda

Ruslan Malinovsky
(Orta saha)
Doğum tarihi: 4 Mayıs 1993
Boy: 1.81
Takımı: Genk (Belçika)
Pasaport: Ukrayna

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...