HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Leverkusen Cenk Tosun'un peşinde

Düzenleyen: /
Leverkusen Cenk Tosun'un peşinde
Leverkusen, Cenk Tosun, Haber

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Cenk Tosun’a, Türk teknik direktör Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen talip oldu.

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Cenk Tosun'a, Türk teknik direktör Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen talip oldu.
Fanatik'in haberine göre; Korkut'un, Beşiktaş'ın yıldızını yardımcıları aracılığıyla takip ettiği ve kulüp yönetiminden sezon sonu öncesinde transfer isteğinde bulunabileceği belirtildi. Cenk Tosun'la ek olarak Kara Kartal'ın eski teknik adamı Slaven Bilic'in de ilgilendiği biliniyor. West Ham United'da görev yapan Bilic'in de kulübüne Cenk Tosun için olumlu rapor verdiği bildirildi. Beşiktaşlı futbolcu bu sezon çıktığı 37 resmi maçta 20 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...