HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fikret Orman'ın uçağındaki misafir şaşırttı

Düzenleyen: /
Fikret Orman'ın uçağındaki misafir şaşırttı
Fikret Orman, Emre Morun Menajeri, , Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın da olduğu uçakla Londra'ya gitti. Herkesin aklına ise 'bu bir transfer görüşmesi mi?' sorusu geliyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, aynı uçakta Londra'ya seyahat ederken görüntülendi.

'GÜNDEMDE YOK' DEMİŞTİ

Fikret Orman, dün yaptığı açıklamada Emre Mor ile ilgienmediklerini ifade etmişti. Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ise bugün yaptığı açıklamada Emre Mor ile Borussia Dortmund'a transfer olmadan önce ilgilendiklerini ancak şu an gündemlerinde olmadıklarını ifade etmişti.

MUZZİ ÖZCAN İLE AYNI UÇAKTA

Başkan, TK 1985 sefer sayılı uçakla Londra'ya doğru yolculuk yaptı. İşin şaşırtıcı kısmı ise uçakta Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın da olması. Yıldız oyuncunun menajeriyle birlikte Londra'ya giden Orman'ın bu hareketi akıllara 'gizli bir operasyon mu?' sorusunu getiriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...