HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Real Madrid'e yeni sponsor

Düzenleyen: /
Real Madrid'e yeni sponsor
Real Madrid, Telefonica, Haber

SPOR Haberleri

Real Madrid Kulübü, İspanyol telekomünikasyon şirketi Telefonica ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Başkent temsilcisinin futbol ve basketbol takımlarını kapsayan sponsorluk anlaşmasının tanıtımı, Santiago Bernabeu Stadı'nda yapıldı. Teknoloji alanında yapılan anlaşma ile Real Madrid'in toplam sponsorlarının sayısı 21'e çıktı.

Avrupa'da en fazla gelir elde eden kulüpler sıralamasında son 11 yıldır birinci olan eflatun-beyazlılar, en büyük gelirini sponsorluk ve pazarlamadan sağlıyor. Geçen sezon sonu itibariyle Real Madrid Kulübü sponsorluk ve pazarlamadan 248,2 milyon avro, televizyon haklarından 168 milyon avro, kulüp üyeliği ve maç biletlerinden 154,2 milyon avro ve özel organizasyonlardan 60,7 milyon avro gelir sağlamıştı.

Öte yandan, sponsorluk anlaşmasının tanıtımı sırasında Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos'un 31. yaş günü nedeniyle bir kutlama yapıldı.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez tarafından hediye edilen doğum günü pastasını Santiago Bernabeu Stadı'nın çimleri üzerinde kesen Ramos'u, futbol ve basketbol takımının oyuncuları tebrik etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...