Sneijder'de derbi hırsı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder'de derbi hırsı

SPOR Haberleri  / Sabah

Hocasının göbekli bulduğu Hollandalı, diyete girip iki kilo verdi, ekstra şut çalışması yaptı, arkadaşlarını derbi için motive etti

Adanaspor ve Başakşehir maçlarında yedek soyunan Sneijder, F.Bahçe derbisinde Galatasaray'ın en önemli kozu olacak. Teknik Direktör Tudor'un kilolu bulduğu Hollandalı yıldız, referandum nedeniyle lige verilen arada kendisine sıkı bir diyet programı uygulayıp iki kilo eridi. Önce Sportif Direktör Cenk Ergün'le toplantı yapan Sneijder ardından yardımcı antrenör Ayhan Akman'a derbide ilk 11'de olmak istediğini söyledi. Son olarak teknik direktör Tudor'la görüşüp formayı istedi.

LENS'İ ANLATTI
F.Bahçe kalecisi Volkan'ı daha önce 3 kez uzaktan avlayan Sneijder, iki haftadır tesislerde özel şut çalışması yaptı. Hollandalı yıldız, milli takımdan arkadaşı Lens'i, karşılıklı oynayacak Carole'e uzun uzun anlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...