Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muslera ile 5 yıl daha

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Muslera ile 5 yıl daha

SPOR Haberleri  / Sabah

Sezon sonu kadrosunu yeniden şekillendirmeyi planlayan Galatasaray'da 'satılamaz' tek isim Muslera ile beş yıllık yeni kontrat imzalanacak

Transfer döneminde bir çok isim ile yollarını ayıracak olan Galatasaray Muslera ile yola devam etmek istiyor. Eşi Patricia Callero'nun hamile olduğunu öğrenen Uruguaylı kalecinin, Galatasaray'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Tudor'un 'Satılamaz' listesindeki tek futbolcu olan Muslera ile kısa süre içerisinde nikah tazeleneceği öğrenildi.

MAÇ BAŞI, GALİBİYET OLARAK DEĞİŞECEK
Galatasaray'da yılda 3 milyon 575 bin Euro garanti para kazanan Uruguaylı kaleci ile aynı şartlarda 4 ya da 5 yıllık yeni anlaşma yapılacak. Yeni sözleşmesinde sadece 20 bin Euro olan maç başı parasına galibiyet şartı koşulunun getirilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı forma altında 5 sezonu geride bırakan Fernando Muslera, İtalya Serie A'da 4 sezon Lazio forması giymiş ve şampiyonluk sevinci yaşadığı 2011 Copa America'nın ardından Florya'nın yolunu tutmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...