HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Seneye zirveye oynarız!

Düzenleyen: /
Seneye zirveye oynarız!
Meriç, , Haber

SPOR Haberleri

Yönetici Meriç, “Takımın iyi bir iskeleti var. Yerinde transferlerle zirveye oynayacak bir takım olacağız” dedi

Sezonu Avrupa bileti almış bir şekilde kapatmak isteyen Trabzonspor’da hedef seneye şampiyonluğa oynayacak bir takım olmak. Yönetim olarak yaptıkları işlerin semeresini yavaş yavaş almaya başladıklarını söyleyen kulübün genel sekreteri Gençağa Meriç, “Başkanımız da açıkladı. Gündemimizde hoca değişikliği yok. Ersun Yanal ile yola devam edeceğiz. Biz uzun soluklu olacak bir plan yaptık ve ona göre de adımlarımızı atıyoruz. Yönetim olarak hocamızın raporları doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi. 
Fener’i yenmek istiyoruz
Önümüzdeki sezon zirveye oynayan bir takım kuracaklarını söyleyen Meriç, “İyi bir iskelet kadromuz var. Bu mevcut kadromuzu güçlendireceğiz. Zaten kadromuz güçlü. İkinci yarının en çok puan toplayan takımlarından biriyiz. Hocamızın verdiği rapora göre transferde nokta atışı yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Meriç, Trabzonspor’un 1997-98 sezonundan bu yana F.Bahçe’yi deplasmanda yenememesiyle ilgili olarak da, “Her şeyin bir ilki vardır. Biz iki maçı da kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...