HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Koçarslan'dan Galatasaray'a mahkeme şoku

Düzenleyen: /
Koçarslan'dan Galatasaray'a mahkeme şoku
Reina, Suada, Mehmet Koçarslan, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulübün 2 ay önce ihraç ettiği Reina ve Suada'nın eski sahibi Mehmet Koçarslan'ın mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıkarttığı açıklandı.

Koçarslan'ın avukatı Medeni Yetiş gelişen bu durum üzerine şu açıklamayı yaptı:
 
"20 yıla yakındır Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan müvekkilimiz Mehmet Koçarslan hakkında, 25.03.2017 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında ihraç kararı alınmıştır. Hiçbir hukuki dayanağı bulunmayan bu haksız karar, "Kulübün onur ve saygınlığına ve marka değerine zarar verdiği ve üyelik onuru ile bağdaşmadığı değerlendirilen davranışlarda bulunduğu" gerekçesi ile alınmıştır.
 
Tarafımızdan bu karar aleyhine yasal süresi içinde İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2017/173 Esas sayılı davası ile iptal davası açılmıştır.
 
Kulüp yönetiminin bu haksız ve hukuka aykırı kararı dava sonucunu beklemeden uygulamaya koyması müvekkilimizin dava süresince üyelik imkânlarından yararlanamamasına ve hak kaybına sebep olacağından kararın uygulanmasını önlemek amacı ile Mahkemeden ihtiyati tedbir kararı verilmesi istenmiştir.
 
Bu talebi haklı bulan Mahkeme 24/05/2017 tarihli karar ile "25.03.2017  tarihli olağanüstü genel kurul kararının Mehmet Koçarslan'ın üyelikten çıkarılmasına ilişkin kısmın uygulanmasının durdurulmasına" karar vermiştir."
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...