Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Federasyon paraları ödemedi, hakemler bayrama parasız girdi

Düzenleyen:
Federasyon paraları ödemedi, hakemler bayrama parasız girdi

SPOR Haberleri

6 Haziran’da ligler tescil edildi, 9 Haziran’da mali genel kurul yapıldı, herkes tatile çıktı, hakemler unutuldu!

  > Ömer Faruk Ünal

Her fırsatta kurumsallaşma ile övünen Türkiye Futbol Federasyonumuz, hakemleri yine unuttu. Bayram öncesi tatile çıkacak olan hakemlerin ödeme beklentisi suya düştü. 31.haftadan sonra hakemlerin maç paraları ödenmedi. 32, 33, 34.haftalar, kupa ve play-off maçlarının ödemeleri TFF içindeki bürokrasiye takıldı. Futbol Federasyonu bünyesindeki bütün profesyonellerin, millî takım teknik kadrosunun ücretleri gününde ve saatinde ödenirken hakemler bir kere daha mağdur edildi. Son 35 gündür hakemlere kuruş ödeme olmadı. 
Güçleri hakeme yetiyor!
Millî takım oyuncularının 150 bin avro olan primleri bir kalemde 500 bin avroya çıkabiliyor. Yetmiyor, 650 bin avro talep ediliyor. Kulüplere vaktinden önce paraları akıtan, milli takımlara ödemelerini aksatmayan Futbol Federasyonu, sıra hakemlere gelince ağırdan alıyor. Süper Lig’de düdük çalan hakemler, bayrama 15-18 bin TL, yardımcılar 9-10 bin TL alacaklı girdi. Sigortası olmayan hakemlerin yılda 10 ay maaş aldığını hatırlatalım.                  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...