HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tevez 4 ay sonra!

Düzenleyen:
Tevez 4 ay sonra!
Tevez, Haber

SPOR Haberleri

Çin Süper Ligi ekiplerinden Şangay Shenhua'da forma giyen Carlos Tevez, takımının Yanbian Funde'yi 2-0 yendiği maçta 4 ay sonra gole kavuştu.

Boca Juniors'tan Şangay Shenhua'ya transfer olduktan sonra dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Carlos Tevez, Çin Süper Lig'in beklenen performansı sergileyemiyor.

13. hafta mücadelesinde ligin dibindeki Yanbian Funde'ye konuk olan Shenhua, Carlos Tevez ve Yunding Cao'nun golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 2 ay sonra 3 puan kazandı. Arjantinli golcü ise ligin ilk haftasında attığı golden sonra ilk kez rakip fileleri havalandırarak 4 aylık suskunluğunu bozdu. Tevez ligde forma giydiği 8 karşılaşmada takımına 2 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Gustavo Poyet'in çalıştırdığı Şangay Shenhua 13 haftası geride kalan ligde 16 puanla lider Guangzhou Evergrande'ın 18 puan gerisinde yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...