Fenerbahçe 'Elmas' buldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe 'Elmas' buldu

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler geleceğin yıldızı denilen genç oyuncuya bugün imza attıracak.

F.Bahçe ilginç, sürpriz ve geleceğe yönelik önemli bir transfer yaptı. Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’de sürdüren sarı-lacivertli takımın yöneticileri aldıkları istihbarat üzerine bir süredir takip ettikleri Makedon oyuncu Eljif Elmas’ı sessiz sedasız kadrosuna kattı. Raket gibi sağ ayağa sahip olan ve üstün futbol zekasıyla diğer futbolculardan hemen ayrılan Elmas için ailesiyle görüşüldü. Sarı-lacivertli yöneticiler uzun süre verdikleri uğraş sonrasında ailesini ikna ettikleri oyuncunun transferini gerçekleştirdi. Ofansif orta saha oynayan 17 yaşındaki Elmas henüz 16 yaşında Makedonya 1. Ligi’nde forma giymeye (Metalurg Skopje maçının son dakikası) başladı. Önceki sezon takımının 11 maçında oynayan futbolcu yavaş yavaş takıma ısınmaya başladı. Bir gol atıp, bir de asist yapan futbolcu bu tecrübenin ardından geçtiğimiz sezon ise takımının banko oyuncusu oldu.

Antiç devreye girdi

2016-17 sezonunda Rabotnicki’nin 31’i on bir olmak üzere 32 maçında forma giyen Elmas 6 gole imza atarken 7 asist yaptı ve futboluyla izleyenlere parmak ısırttı. Avrupa’da birçok kulübün scout ekipleri tarafından da izlenen genç yıldız için Fenerbahçe’nin Makedon basketbolcusu Pero Antiç’in de devreye girdiği ve oyuncunun Fenerbahçe’ye gelmesinde büyük pay sahibi olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Elmas’ı bugün İstanbul’a getirerek imza attırması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...