Fatih Terim, mekân basma sebebini açıkladı

Düzenleyen:
Fatih Terim, mekân basma sebebini açıkladı

SPOR Haberleri

Terim, “Yaşananlar bir babanın ailesine sahip çıkmasıdır. Üzgünüm ama yine olsa yine yaparım.” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çeşme Alaçatı’da karıştığı kavgayla ilgili bir basın toplanntısı düzenledi. Olayın bir babanın ailesine sahip çıkması şeklinde görülmesi gerektiğini söyleyen Terim, yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olmasına rağmen gerekeni yaptığını söyledi. İşte Terim’in sözleri: “Aslında hiç konuşmayacaktım ama baktım bu ucuzluk ve iftiralar arasında susmak yanlış anlaşılırdı. Ülkeme, bayrağıma, Galatasaray’a ve aileme laf söyletmem. Benim evladımın ablasına hakaret ve taciz ediliyor...”

Burnum kırılmış!

Damadının ablasının Çeşme’deki restoranına yapılan saldırıyı Bodrum’da ailesiyle akşam yemeğine oturduklarında öğrendiğini söyleyen Terim, ilgili şahsı (Selahattin Aydoğdu) arayarak konuyu çözmeye çalıştığını söyledi. Terim, “Telefonda bana edepsiz bir teklif yaptı, ben de kalkıp gittim. Gereğini yaptım ve işim bitince de ayrıldım. Bütün mevzu bu. Babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadına hakaret ediliyor. Eğer burnum kırılırsa merak etmeyin ben herkese söylerim. Bir daha olsa bir daha aynısını yaparım” sözlerini kullandı. 

TFF ile ilgisi yok

Yaşananların Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bir ilgisi olmadığını söyleyen Fatih Terim, “Ben bu olayı kampta, otelde veya maçta yapmadım. Bir aile babası olarak dışarıda yaptım. Yolda hiç tanımadığım bir kadına hakaret ve taciz olsa yine aynı şeyi yaparım. İnanıyorum herkes böyle davranır. Bir aile babası olarak ben sorunu çözmeye gittim. Sorunu çözdüm ve işim bitince bindim geldim. Kaçtı diyorlar. Nereye kaçtım? Çok samimiyetle söylüyorum; adımın böyle bir olayda geçmesinden memnun değilim” diye konuştu. 

Yanlış anlaşılmasın!

Terim basın toplantısının ardından NTV Spor canlı yayınına bağlanarak toplantıda sarf ettiği “Bir daha olsa bir daha yaparım!” sözleri için, “Sanırım o sözlerim yanlış anlaşılmış. Ben bu sözü bir kadına ya da ailemden herhangi birine taciz ya da hakaret gibi bir durum olursa ona sahip çıkarım, onun yanında olurum, sorunu çözmek için uğraşırım anlamında söyledim. O sözlerimi fiili olarak yaptıklarımı tekrarlarım anlamında söylemiş değilim. Yanlış anlaşılmayı hiç istemem” açıklaması yaptı.

3,5 saatte Bodrum'dan Çeşme'ye

Fatih Terim uçakla Bodrum’dan Çeşme’ye gittiği iddialarını yalanladı. Terim, “Akşam vaktinde Bodrum’dan İzmir’e uçak mı var? Ben tek başıma gittim. İki evladım da benimle birlikte gelmek istedi. Başka kimse yoktu. Hayatım boyunca yanımda koruma gördünüz mü?” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...