Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özge Yılmaz/Ece Haraç çifti bronz madalya kazandı

Düzenleyen:
Özge Yılmaz/Ece Haraç çifti bronz madalya kazandı

SPOR Haberleri

Portekiz´in Guimaraes kentinde düzenlenen Masa Tenisi Gençler ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Özge Yılmaz/Ece Haraç çifti Yıldız Çift Bayanlar kategorisinde yarı finalde Rus Slautina/Malinina ikilisine 3-2 yenilerek bronz madalyanı sahibi oldular.

Özge Yılmaz/Ece Haraç, takım maçlarında da elde ettiğimiz Avrupa üçünlüğü ile birlikte Şampiyonayı iki madalya ile tamamlamış oldular.

Özge Yılmaz-Ece Haraç çifti şampiyonanın ilk turunda İngiliz Gidney ve İrlandalı O'Rahilly çiftini 3-0, ikinci turda İsveçli Arvidsson-Holgersson ikilisini 3-1, son 16 turunda Çek Zaderova ve İngiliz Bardsley çiftini 3-0, çeyrek finalde de İtalyan Laurenti-Moldovalı Brinza ekibini 3-1 mağlup etmişti.

Geçen yıl Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'de düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonasında Yıldız Çift Bayanlarda, Özge Yılmaz/Ece Haraç çifti yine Avrupa 3.lüğünü kazanmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...