Trabzonspor vatandaşları basının önüne çıktı

Düzenleyen:
Trabzonspor vatandaşları basının önüne çıktı

SPOR Haberleri

Kucka, Durica ve Bero ‘çetesi’nden bordo-mavili camiayı ümitlerinden açıklamalar geldi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya’da kamp yapan Trabzonspor’da Slovak oyuncular Jan Durica, Juraj Kucka ve Matus Bero basın mensuplarının önüne çıktı. Çok sayıda Slovak gazetecinin de takip ettiği basın toplantısında ilk olarak  35 yaşındaki Jan Durica söz aldı. Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten tecrübeli oyuncu “Güçlü bir takım olmanız için zamana ihtiyacınız var. Kucka’nın gelmesiyle bu takım kendi kalitesini oluşturmaya başladı. Biliyoruz ki bu sene kulübümüz 50. yılını kutluyor. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunun için de maksimumu sahaya vermeye çalışacağız” dedi. Durica, takımda Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu gibi genç oyuncuların da kaliteyi artırdığını ifade ederek “Tabii ki çok fazla çalışmaları gerekiyor. Ondan sonra iyi bir gelecek onları bekliyor” diye konuştu. 
Kucka herkesi aramış
İtalyan ekibi Milan’dan kadroya dâhil edilen Juraj Kucka ise Trabzonspor’un kendini transfer etmek istediğinde kulüple ilgili pek bilgisi olmadığını  söyledi. Transfer sürecinin ciddileşmesinni ardından Durica ile görüşerek bilgi aldığını belirten yıldız oyuncu, Türkiye’de forma giyen diğer Slovak arkadaşlarına da gelmeden önce danıştığını söyledi.  Milan ile Trabzonspor arasındaki oyun farkını anlatmak için çok erken olduğunu belirten Kucka “Henüz 2 haftadır takımla birlikteyim. Oyuncuları ve isimleri tanımam gerekiyor. Öncelikli onların sahadaki oyun yapısını anlamam gerekiyor. Bunun için zamanımız var” dedi. Geçen sezon sakatlığının ardından düşüşe geçen 21 yaşındaki Matias Bero ise “Sakatlığım sonrası ilk 6 ay benim için zor bir dönemdi. O arada kendimi güçlendirmeye çalıştım. Ama artık geçtiğini düşünüyorum. Yeni bir sezon başlıyor. Benim için de yeni bir dönem başlıyor. Hocamız bana nerede görev verirse, nerede en fazla verim alabileceğini düşünüyorsa ben de orada oynamaya hazırım” değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...