Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Vardar maçına hazır

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Vardar maçına hazır

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında yarın Ülker Stadyumu’nda Makedon ekibi Vardar ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçın ardından antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Şener Özbayraklı antrenmanın ilk bölümünde takımla, ikinci bölümünde takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Mehmet Ekici, Fernandao ve Roberto Soldado da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüler.

Bu antrenmanla Vardar maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...